• ساعت : ۱۵:۳۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۳/۱۱/۰۹ 
همزمان با عید مبعث صورت گرفت بازگشت هواپیمای فوكر 100 هواپیمایی آسمان به چرخه خدمت
به گزارش روابط عمومی هواپیمایی آسمان، با حمایت‌های مدیرعامل و تلاش‌های بی‌وقفه همکاران فنی و مهندسی شرکت هواپیمایی آسمان یک فروند هواپیمای فوکر 100 با علامت ثبت EP-ATE پس از انجام بازرسی‌های سنگین و کامل، به چرخه خدمت بازگشت. در این فرآیند، بازرسی‌های سازه‌ای، سیستم‌های الکترونیکی، سیستم فرامین کنترل، تست ارابه‌های فرود و تست‌های غیرمخرب به دقت صورت گرفت. همچنین نصب موتورها و تست آن‌ها نیز بخشی از مراحل آماده‌سازی این هواپیما بود. با فعال شدن مجدد این هواپیما از روز 8 بهمن 1403 حدود 100 صندلی برای خدمت رسانی به مسافران عزیز به ناوگان شرکت هواپیمایی آسمان افزوده شد. فعال سازی این هواپیما نقش مهمی در بهبود روند ارائه خدمت به مسافران در مسیرهای داخلی داشته و منجر به ارتقاء کیفیت خدمات پروازی خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی هواپیمایی آسمان، با حمایت‌های مدیرعامل و تلاش‌های بی‌وقفه همکاران فنی و مهندسی شرکت هواپیمایی آسمان یک فروند هواپیمای فوکر 100 با علامت ثبت EP-ATE پس از انجام بازرسی‌های سنگین و کامل، به چرخه خدمت بازگشت.

در این فرآیند، بازرسی‌های سازه‌ای، سیستم‌های الکترونیکی، سیستم فرامین کنترل، تست ارابه‌های فرود و تست‌های غیرمخرب به دقت صورت گرفت. همچنین نصب موتورها و تست آن‌ها نیز بخشی از مراحل آماده‌سازی این هواپیما بود.

با فعال شدن مجدد این هواپیما از روز 8 بهمن 1403 حدود 100 صندلی برای خدمت رسانی به مسافران عزیز به ناوگان شرکت هواپیمایی آسمان افزوده شد.

فعال سازی این هواپیما نقش مهمی در بهبود روند ارائه خدمت به مسافران در مسیرهای داخلی داشته و منجر به ارتقاء کیفیت خدمات پروازی خواهد شد.

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱

برچسب ها

    6.1.8.0
    V6.1.8.0